ISO27001 Certificatie

ISO27001 is de internationale standaard inzake informatiebeveiliging. Het certificaat bewijst de maturiteit van uw organisatie en bevestigt de betrouwbaarheid van uw organisatie als partner/leverancier. Het ISO27001 certificaat is in een technologie- en datagedreven wereld het kwaliteitslabel en een must have voor vele bedrijven

→ Ontdek de voordelen
→ Hoe ziet het traject eruit?
→ Naar onze ISO27001 insights

De voordelen van een ISO27001 certificatie?

Verhoog de maturiteit en weerbaarheid 
van uw organisatie

Verbeter vertrouwen van
klanten en zakenpartners

Help incidenten
voorkomen

Reduceer compliance en
administratieve workload

Internationaal
erkende standaard

Reduceer
administratieve kosten

Bekijk ons webinar, lees onze whitepaper en ontdek tevreden klanten

Het ISO27001-certificatietraject

Een volledig certificatietraject bestaat uit assessment, implementatie en follow-up. Bij Infosentry kunnen we uiteraard ook onderweg in pikken en verder ondersteunen.
follow - up externe audit interne audit imple- mentatie assess - ment pre - assessment follow up externe audit interne audit imple- mentatie assess- ment pre- assessment ROADMAP CERTIFICATE

Assessment:

We brengen de huidige maturiteit en tekortkomingen tegenover ISO27001 in kaart. Er wordt een plan opgesteld die het verdere certificatietraject organiseert en de te ondernemen acties definieert.

Implementatie:

We zetten een managementsysteem conform de ISO27001 standaard op. Infosentry adviseert en ondersteunt de beslissingen die omtrent beleid, aanpak en technische of organisatorische maatregelen moeten worden genomen. We stomen uw organisatie zo klaar voor certificatie. Als sluitstuk wordt voorafgaand aan de certificatie audit (door externe auditoren) een interne audit uitgevoerd.

Follow-up:

Externe auditoren beoordelen jaarlijks de effectiviteit en verdere verbetering van uw gecertifieerd managementsysteem. Infosentry helpt u via CISOaaS, interne audits, workshops, bewustmakingssessies of ad-hocondersteuning uw aanpak en managementsysteem te onderhouden en continu te verbeteren zodat uw certificaat behouden blijft.

Infosentry heeft de expertise en ervaring in huis om met een zeer pragmatische aanpak het certificatieproces te doorlopen, uw organisatie te ontzorgen en het traject van begin tot einde te begeleiden.

Het resultaat

ISO27001-certificatie moet de betrouwbaarheid van uw organisatie bevestigen en u een commercieel voordeel opleveren. Daarnaast moet het de maturiteit van uw organisatie verder verhogen en haar via continue verbetering in staat stellen om security risico’s steeds beter te beheren.

Infosentry werkt met een plan van aanpak op maat van uw organisatie, neemt het voortouw (incl. projectmanagement) in opzetten, documenteren en implementeren van het managementsysteem en staat (indien gewenst) in voor het verder onderhoud van uw certificaat.

Gesubsidieerde ISO27001 trajecten voor Vlaamse KMO's

Ben je een Vlaamse KMO en heb je nood aan een ISO27001 traject? Dan kan een ISO27001 traject met subsidies van VLAIO opgestart worden.

Infosentry werd samen met Cronos Security als partner geselecteerd en kan tot 40 KMO’s per jaar via deze gesubsidieerde verbetertrajecten begeleiden. Hierin wordt door VLAIO 50% van de totale kostprijs voor een security of ISO27001 traject gesubsidieerd.

Meer informatie over de subsidiemogelijkheden voor KMO’s vind je op deze pagina.

Whitepaper: Nieuwe versie van ISO/IEC 27001

Whitepaper: Nieuwe versie van ISO/IEC 27001

Wat is er veranderd aan ISO/IEC 27001 en de te implementeren beheersmaatregelen? Wat is de impact en hoe pak je de wijziging nu gestructureerd aan? 

Ontdek onze whitepaper “Nieuwe versie van ISO/IEC 27001”

Videoserie: ISO27001

Videoserie: ISO27001

Wat zijn de recente ontwikkelingen richting de nieuwe ISO27001 standaard? Wat is de toegevoegde waarde en hoe pakken we dit gestructureerd aan?

Herbekijk nu onze videoserie en ontdek de antwoorden op al deze vragen! 

Whitepaper ISO27001-certificatie

Whitepaper: Introductie ISO27001-certificatie

Wat is het ISO27001 certificaat en wat houdt het in? Wat zijn de voordelen en meerwaarde? En hoe pak je dat nu gestructureerd aan? 

Ontdek onze whitepaper “Introductie ISO27001-certificatie”

Referentie: Claeys & Engels

Referentie: Claeys & Engels

“Met Infosentry hebben we niet het gevoel te werken met een supplier maar werken met een partner.” – Claeys & Engels

Lees verder en ontdek meer over het succesvolle traject met HR Lawyers “Claeys & Engels”

Vraag vrijblijvend uw pre-assessment aan

Is uw onderneming klaar om de volgende stap te zetten? Of bent u nog niet volledig zeker? Geen enkel probleem! Vraag vandaag nog vrijblijvend uw persoonlijke pre-assessment aan.

Door middel van deze efficiënte en doelgerichte assessment kunnen onze experten op zeer korte en betaalbare manier een duidelijk en volledig beeld scheppen van de stand van zaken in uw onderneming!

Op deze manier kunnen we dus samen onnodige kosten en tijd vermijden. Op basis van deze pre-assessment wordt er beslist hoe het actieplan eruit zal zien.

Ook zij behaalden een ISO27001 Certificaat...

Meer informatie over onze services?

Ons team komt graag bij u langs