Informatiebeveiliging

It takes years to build a reputation and a few minutes for a cyber incident to ruin it

Cyberaanvallen zijn schering en inslag. 1 op 2 organisaties werd in 2019 met minstens 1 cyberaanval geconfronteerd. Daarnaast zijn er ook interne factoren die de confidentialiteit, integriteit en beschikbaarheid van systemen en data in het gedrang brengen. Elke organisatie heeft nood aan een eigen security strategie en aanpak. Dit om reputatie, financiële belangen, continuïteit en dus verdere groei veilig te stellen.

Cyber- en information security zijn complexe thema’s. Zowel de set aan risico’s als de (technologische) oplossingen zijn in continue ontwikkeling. Hoewel organisaties beseffen dat actie ondernemen noodzakelijk is, zijn velen nog op zoek naar een geschikte, gerichte en doordachte strategie. Anderen ontbreekt het de tijd en/of expertise om hier werk van te maken.

Tast uw organisatie in het duister omtrent een gerichte behandeling van toenemende cyberrisico’s? Infosentry is hierin uw partner!

NIS2 whitepaper

Benieuwd naar onze diensten?

Infosentry biedt diensten op maat van uw organisatie. Dit volgens onze filosofie van assess, implement en follow-up. We werken daarbij rond erkende best practices en internationale standaarden zoals ISO27001, NIST, SANS en CIS. Wil u meer weten over ons information security aanbod? Klik hier door naar onze diensten:

Bepaal samen met ons uw strategie en aanpak via ons Information security roadmap traject.

Schakel ons in om de implementatie van de nodige maatregelen te ondersteunen of information security management en governance binnen uw organisatie op te zetten.

Behaal met onze hulp het ISO27001-certificaat via ons ISO27001-certificatietraject.

Permanente in-house ondersteuning nodig? Schakel onze experten flexibel in als CISO via ons CISOaaS model.

Meer informatie over onze services?

Ons team komt graag bij u langs