Uw partner in information security,
privacy en business continuity

Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan

Infosentry is een team van experten in informatieveiligheid, privacy en andere governance, risk en compliance domeinen. We combineren kennis en competentie om diensten te verlenen aan organisaties die hun cyberrisico’s onder controle willen houden, maturiteit willen zien toenemen en/of compliant willen blijven met internationale standaarden en veranderende wet- en regelgeving. Infosentry wil daarbij een ‘trusted advisor’ zijn voor al haar klanten wanneer het aankomt op de verdere verbetering van haar organisatiebeheersing.

Ons team van professionals

Bij Infosentry staat de medewerker centraal. We geven om onze mensen en ondersteunen hen. We investeren in trainingen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de recentste ontwikkelingen inzake informatieveiligheid en privacy.

Met deze strategie verwijzen we naar de uitgebreide vakkennis van het team. Onze gediversifieerde expertise maakt ons in de eerste plaats uitstekende analisten, zowel op business, IT als legal niveau. Onze experts beschikken over de nodige IT technische kennis, zijn juridisch onderlegd en begrijpen hoe de business werkt. Zo kunnen we binnen alle lagen van uw organisatie de ambities verwezenlijken.

Bekijk onze vacatures

Onze cultuur

Gevoed door de verschillende competenties binnen ons team en de cultuur die er heerst stellen we ons pragmatisch en wendbaar op en streven we naar een efficiënte en doelgerichte aanpak.

We brengen onze diensten met het nodige dynamisme en verzekeren een positieve sfeer van uw traject. We zijn flexibel en passen onze snelheid aan aan de noden van uw organisatie. Onze diensten plaatsen uw organisatie in controle van risico’s, compliance en groei.

Onze aanpak in drie fasen

Om efficiëntie te maximaliseren en effectieve verbeteringen op lange termijn te verzekeren, geloven we sterk in een aanpak in 3 fasen:

Deze aanpak passen we toe doorheen al onze trajecten. Benieuwd? Ontdek dan snel onze cases op volgende pagina:

Bekijk onze cases

Assess Implement Follow-up

Enkele van onze klanten

Meer informatie over onze services?

Ons team komt graag bij u langs