Heeft u nood aan een expert, adviseur en partner inzake cybersecurity en informatiebeveiliging? Is een CISO onontbeerlijk voor de vlotte werking van uw organisatie maar heeft u niet de kennis of mankracht in huis? Dan is onze CISOaas service een oplossing voor u.

Meer en meer organisaties hebben nood aan een verantwoordelijke/coördinator voor informatiebeveiliging. Er is een toenemende bewustwording dat iemand met de nodige kennis van zaken alle facetten van informatiebeveiliging op zich moet nemen maar dat daarvoor diepgaande kennis, ervaring en tijd voor nodig is. De zoektocht naar een geschikte CISO is echter vaak die van een speld in een hooiberg.

De rol van (Chief) Information Security Officer (CISO)

De CISO is inzake cybersecurity en informatiebeveiliging het aanspreekpunt binnen uw organisatie. Werkend vanuit de aanwezige risico’s is hij/zij de persoon die de continuïteit, verdere groei en waardepropositie van uw organisatie mee ondersteunt. Dit door de confidentialiteit, integriteit en beschikbaarheid van informatie verzekeren, op te volgen en waar nodig bij te sturen.

Zijn/haar verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

De CISO is een all-round manager met praktische ervaring en een uitgebreide expertise inzake cybersecurity en informatiebeveiliging. Met een CISOaas bent u er niet alleen zeker van een expert met kennis van zaken in huis te hebben, uw organisatie wordt tegelijk ontzorgt van alle verantwoordelijkheden die aan cybersecurity en informatiebeveiliging zijn gerelateerd. Flexibel inzetbaar en kwalitatief hoogstaand. Zowel vol- als halftijds, voor lange termijn of ad interim zijn onze experten inzetbaar.

Het verschil dat CISOaaS maakt

Met een CISO kan uw organisatie zich terug focussen op het echte werk: de groei en waardecreatie van uw organisatie. De zorgen en bekommernissen omtrent cybersecurity en informatiebeveiliging worden u door de CISO uit handen genomen. Dit zonder dat u daarbij de controle verliest. De CISO heeft doortastende ervaring inzake cyber- en information security en zorgt zo voor een efficiënte en resultaatgerichte implementatie, opvolging en bijsturing van de security strategie en stuurt de continue verbetering van de organisatie op dit vlak aan. Dit om de toekomst van uw organisatie te verzekeren en veilig te stellen.

NIS2 NIS2-regelgeving

Relatie met onze andere diensten

De CISOaas kan bijkomend ingeschakeld worden bij de uitvoering van het Information security implementatie of naar aanleiding van de Information security roadmap of ISO27001-certificatie.

Information security implementatie - interne audits - cyber security

Bepaal samen met ons uw strategie en aanpak via ons Information security roadmap traject.

ISO27001 - interne audits - cyber security - informatiebeveiliging

Schakel ons in om de implementatie van de nodige maatregelen te ondersteunen of information security management en governance binnen uw organisatie op te zetten.

NIS2 whitepaper

Behaal met onze hulp het ISO27001-certificaat via ons ISO27001-certificatietraject.

Meer informatie over onze services?

Ons team komt graag bij u langs