Business Continuity

If we fail to prepare, we prepare to fail

Elke organisatie werd in de afgelopen jaren geconfronteerd met één of andere crisis. Denk bijvoorbeeld aan de recente COVID19 pandemie, de terroristische aanslagen van 2016 maar ook de talloze aanvallen van ransomware die bedrijven en overheidsorganisaties hebben getroffen. Deze mogen niet onbesproken blijven en moeten ook uw organisatie tot denken aanzetten.

Crisissen en gebeurtenissen van die aard hebben aangetoond dat vele organisaties niet voldoende zijn voorbereid en niet in staat zijn om in dat soort situaties het hoofd boven water te houden. Een bevraging van Gartner in 2020 toonde aan dat slechts 1 op 10 op een crisis zoals de COVID19 pandemie is voorbereid en over een degelijk plan beschikt. Business continuity blijft een uitdaging voor vele organisaties.

Tast uw organisatie in het duister omtrent hoe een crisis kan voorkomen worden, hoe de impact van een crisis kan beperkt worden en hoe uw organisatie een vlotte doorstart kan nemen? Infosentry is hierin uw partner!

business continuity

Benieuwd naar onze diensten?

Benieuwd of uw bestaande crisisplannen voldoende zijn? Wil u inzetten op disaster recovery of een business continuity programma op maat uitwerken? Dan is een Business continuity assessment aan de orde. Is er al een strategie en plan van aanpak? In dat geval kan Infosentry u bij de implementatie ervan helpen via het Business continuity programma of BCMaaS.

NIS2 NIS2-regelgeving

Analyseren en evalueren van de huidige aanpak, strategie en plannen van uw organisatie

NIS2 whitepaper

Advies en ondersteuning bij de implementatie van verschillende bouwstenen inzake business continuity.

Infosentry adviseert, ondersteunt en coacht uw organisatie bij het verder onderhoud en verdere verbetering binnen uw organisatie.

Meer informatie over onze services?

Ons team komt graag bij u langs