infosentry, cybersecurity, ISO27001, NIS2

Videoserie ISO27001: De internationale standaard informatiebeveiliging

ISO27001 is de internationale standaard rond informatiebeveiliging. Omdat het ook de core business van Infosentry en Brand Compliance (extern auditkantoor) is organiseerden we er op 22 maart 2022 samen een webinar over!

De standaard is er een om rekening mee te houden en specificeert de eisen voor het vastleggen, implementeren en continu verbeteren van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Het certificaat is de manier om klanten aan te tonen een betrouwbare partner te zijn. Steeds vaker wordt er in contracten naar verwezen. Het certificaat spreekt zich namelijk onafhankelijk uit over het informatieveiligheidsbeleid en de organisatie daarvan binnen uw organisatie.

Het certificaat heeft een grote commerciële meerwaarde en vereenvoudigt de compliance workload die in de relatie tussen (B2B) bedrijven en jullie klanten ontstaat.

Bekijk de videoserie

Wat mag u van de video’s verwachten?

Tijdens het webinar lichten we de standaard toe en gaan we in op hoe een certificatietraject er uit ziet. We spreken over de huidige standaard (ISO27001:2013) maar zoomen ook in op de recente actualiteit met nieuwe standaarden.

Op de agenda staat:

  • De ISO27001-standaard toegelicht
  • Recente ontwikkelingen richting nieuwe standaard
  • Toegevoegde waarde van het certificaat
  • Aanpak op maat van verschillende bedrijven
  • De laatste sprint: het extern auditproces (door Brand Compliance)
  • Q&A

Vraag een pre-assessement aan

Benieuwd hoe dit van toepassing is voor jouw onderneming en hoe wij jouw project persoonlijk aanpakken? In dit assessment brengen we alle relevante assets in kaart en denken we na over de volledige scope en haalbaarheid van het certificatieproces.

Vraag vandaag nog een pre-assessment aan!

Ook zij behaalden een ISO27001 Certificaat...