ISO 27001 Referentie - Claeys & Engels

Belang van security voor de klant

Claeys & Engels biedt een breed pakket aan juridische dienstverlening binnen de domeinen van arbeidsrecht en sociaal recht. Het kantoor werkt voor zowel nationale als international klanten rond alle aspecten van menselijk kapitaal (‘human capital’).

Het waarborgen van de privacy en gegevensbescherming was en is voor Claeys & Engels altijd een belangrijk onderdeel van haar dienstverlening. Het gaat niet alleen om beveiliging van de informatie maar ook de beschikbaarheid: ervoor te zorgen dat informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar en enkel voor hen toegankelijk is. Aangezien Claeys & Engels jurisiches diensten aanbiedt, is de correcte beveiliging van informatie voor hen van cruciaal belang.

ISO 27001 Referentie - Claeys & Engels​ - Infosentry cybersecurity, NIS2
De opdracht / missie voor Infosentry

Informatiebeveiliging is een ‘never-ending story’ en start dus met het uitzetten van de juiste prioriteiten. Tijdens dit traject hadden we nood een klankbord om te overleggen waar we staan, waar we naartoe willen en welke zaken dit jaar prioriteit moeten krijgen. We beseffen dat het een continue inspanning is om binnen de gegeven omstandigheden het hoogst mogelijke beveiligingsniveau te halen. Wanneer die omstandigheden wijzigen moeten ook onze prioriteiten wijzigen. Infosentry was en is nog steeds een gids, een ‘sparring partner’ en  domeinexpert in dit traject. Infosentry gebruikte haar ervaring om continue verbetering op vlak van informatiebeveiliging en privacy binnen onze organisatie in te bedden. Om het beveiligingsniveau onafhankelijk te maken van de huidige middelen en cultuur was het noodzakelijk om duidelijke processen en documentatie te definiëren. Onze ISO certificatie was een bevestiging van het resultaat van onze samenwerking hoewel het nooit een doel op zich is geweest.
Waarom Infosentry

Wat competentie betreft heeft Infosentry haar ervaring en domeinexpertise gebruikt op een zeer pragmatische manier die naadloos aansluit met onze verwachtingen. Directe, eerlijke en duidelijke communicatie staan centraal in hun aanpak. Wanneer we hen nodig hebben maken ze tijd voor ons en zijn toegewijd om te ondersteunen waar nodig. Daarbovenop is er op persoonlijk niveau een klik tussen de interne teams en Infosentry medewerkers. Dit was cruciaal voor de intensieve samenwerking die een ISO certificatietraject is.

“Met Infosentry hebben we niet het gevoel te werken met een supplier maar werken met een partner.”

Webinar: ISO27001

Webinar: ISO27001

Wat zijn de recente ontwikkelingen richting de nieuwe ISO27001 standaard? Wat is de toegevoegde waarde en hoe pakken we dit gestructureerd aan?

Registreer je nu en ontdek het in onze webinar op 22/03/2022 om 10u30.

Download onze whitepaper

Whitepaper: Introductie ISO27001-certificatie

Wat is het ISO27001 certificaat en wat houdt het in? Wat zijn de voordelen en meerwaarde? En hoe pak je dat nu gestructureerd aan? 

Ontdek onze onze whitepaper “Introductie ISO27001-certificatie”

Vrijblijvende pre-assessement

Vraag vrijblijven uw pre-assessment aan

Benieuwd hoe dit van toepassing is voor jouw onderneming en hoe wij jouw project persoonlijk aanpakken? 

Vraag vandaag nog vrijblijvend een pre-assessment aan!

Ook zij behaalden een ISO27001 Certificaat...