infosentry, cybersecurity, ISO27001, NIS2

Videoserie ISO27001: De internationale standaard informatiebeveiliging

ISO27001 is de internationale standaard rond informatiebeveiliging. Omdat het ook de core business van Infosentry en Brand Compliance (extern auditkantoor) is organiseerden we er op 22 maart 2022 samen een webinar over!

De standaard is er een om rekening mee te houden en specificeert de eisen voor het vastleggen, implementeren en continu verbeteren van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Het certificaat is de manier om klanten aan te tonen een betrouwbare partner te zijn. Steeds vaker wordt er in contracten naar verwezen. Het certificaat spreekt zich namelijk onafhankelijk uit over het informatieveiligheidsbeleid en de organisatie daarvan binnen uw organisatie.

Het certificaat heeft een grote commerciële meerwaarde en vereenvoudigt de compliance workload die in de relatie tussen (B2B) bedrijven en jullie klanten ontstaat.

Bekijk de videoserie

Wat mag u van de video’s verwachten?

Tijdens het webinar lichten we de standaard toe en gaan we in op hoe een certificatietraject er uit ziet. We spreken over de huidige standaard (ISO27001:2013) maar zoomen ook in op de recente actualiteit met nieuwe standaarden.

Op de agenda staat:

 • De ISO27001-standaard toegelicht
 • Recente ontwikkelingen richting nieuwe standaard
 • Toegevoegde waarde van het certificaat
 • Aanpak op maat van verschillende bedrijven
 • De laatste sprint: het extern auditproces (door Brand Compliance)
 • Q&A

Vraag een pre-assessement aan

Benieuwd hoe dit van toepassing is voor jouw onderneming en hoe wij jouw project persoonlijk aanpakken? In dit assessment brengen we alle relevante assets in kaart en denken we na over de volledige scope en haalbaarheid van het certificatieproces.

Vraag vandaag nog een pre-assessment aan!

Ook zij behaalden een ISO27001 Certificaat...

ISO27001: DE internationale standaard informatiebeveiliging

ISO27001 is de internationale standaard rond informatiebeveiliging. Omdat het ook de core business van Infosentry en Brand Compliance (extern auditkantoor) is organiseren we er op 22 maart 2022 samen een webinar ISO27001 over!

De standaard is er een om rekening mee te houden en specificeert de eisen voor het vastleggen, implementeren en continu verbeteren van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Het certificaat is de manier om klanten aan te tonen een betrouwbare partner te zijn. Steeds vaker wordt er in contracten naar verwezen. Het certificaat spreekt zich namelijk onafhankelijk uit over het informatieveiligheidsbeleid en de organisatie daarvan binnen uw organisatie.

Het certificaat heeft een grote commerciële meerwaarde en vereenvoudigt de compliance workload die in de relatie tussen (B2B) bedrijven en jullie klanten ontstaat.

Wat mag u verwachten

Wat mag u van het webinar verwachten? 

Tijdens het webinar lichten we de standaard toe en gaan we in op hoe een certificatietraject er uit ziet. We spreken over de huidige standaard (ISO27001:2013) maar zoomen ook in op de recente actualiteit met nieuwe standaarden. 

Op de agenda staat:

 • De ISO27001-standaard toegelicht

 • Recente ontwikkelingen richting nieuwe standaard

 • Toegevoegde waarde van het certificaat

 • Aanpak op maat van verschillende bedrijven

 • De laatste sprint: het extern auditproces (door Brand Compliance)

 • Q&A

Waar en wanneer

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waar: online (de meeting invite wordt na inschrijving bezorgd)

Wanneer: 22 maart tussen 10u30 en 12u

Schrijf snel in!

Interesse? Schrijf snel in!​ Inschrijven kan via onderstaand formulier! U ontvangt snel van ons een uitnodiging.

Door in te schrijven gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Graag tot binnenkort 👋🏻

P.S: wil u nu al meer weten? Neem een kijkje op onze ISO27001-pagina. Klik hier