Als alternatief voor saaie vacatureteksten, laten we je liever kennismaken met jouw toekomstige collega’s. Zoals Stéphane, die 6 jaar geleden startte als Information Security & Privacy Consultant bij InfoSentry. Hieronder beschrijft Stéphane het leven bij InfoSentry, zowel op als naast projecten. Op jouw lijf geschreven? Maak kennis met Stéphane of iemand anders van ons team, en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Mijn job als Privacy & Security Consultant

Advies rond information security en privacy, dat is de expertise van InfoSentry. In dit digitale tijdperk winnen deze thema’s nog elke dag aan belang, en dat was ook de reden om 6 jaar geleden voor deze job te kiezen. Ik had altijd al een gezonde interesse in de IT-wereld, en die IT-systemen maken het theoretische en juridische net heel concreet. Je kan bedrijven echt vooruit helpen. 

Ons team bestaat voornamelijk uit juridische, IT en business georiënteerde profielen. Dit geeft een breed spectrum aan kennis en een enorme flexibiliteit. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor je project, maar overleg met collega’s levert altijd interessante inzichten op. Tijdens de kick-off van een project zijn er vaak verschillende profielen aanwezig. Zo ziet de klant dat achter jou een solide bedrijf staat dat zich waar nodig kan bijstellen naar de specifieke noden van de opdracht. 

Onlangs mocht ik een risicoanalyse uitvoeren, om de impact te kennen van een nieuw systeem op de gegevens van de gebruikers. Onze aanbevelingen waren de start van weer nieuwe projecten. Als je met de klant een geslaagd traject aflegt, geeft dat altijd een goed gevoel. 

Stephane

Verantwoordelijkheid is heel belangrijk voor ons, en dat beseft ons management maar al te goed. Ze laten ons de vrijheid en houden zoveel mogelijk rekening met onze vragen en input. Naast hard werken is er zeker ook ruimte voor een babbel en leuk moment. Dat zorgt voor een aangename sfeer, zonder concurrentie, waarin iedereen het beste wil voor alle projecten, die van zichzelf en die van de collega’s. 

Onze wendbaarheid, dat is denk ik de reden waarom we het als kleine speler goed doen naast de grote mastodonten. We kunnen heel snel en soepel schakelen in dit domein waar alles extreem snel verandert. En dat kan alleen in een team waarin elke collega zijn rol ten volle kan spelen.

Stéphane

Drivers

Helping people out

Elkaar challengen / uitdagen

Healthy joy/fun vs. hard work balance 

Het team vooruit helpen, op elke mogelijke manier

Values

Oprechtheid

Humor

Open voor nieuwe/andere ideeën en waarden

Quality > quantity

Turnoffs

Negatieve energie/pessimisme

Zaken overcompliceren

Micromanagement – op vingers gekeken worden

Het “slimste mens id kamer” syndroom, waar geen ruimte is voor verandering of een andere mening

Skills

Flexibel
Communicatief
Teamwork
Initiatief nemen
Probleemoplossend denken
Punctueel
Organisatiebetrokkenheid
Resultaatgerichtheid
Stressbestendigheid
Zelfstandigheid

Volgende stappen

Onze recruiter zal een eerste gesprekje opzetten met Stéphane (of een andere collega) die jou als geen ander kan vertellen over de projecten en cultuur binnen InfoSentry.

Een tweede gesprek zal plaatsvinden met het management om te kijken of er een match is tussen jou en InfoSentry.

Bij een goed gevoel gaan we niet aarzelen om jou een contractvoorstel te doen. Deze bestaat naast een aantrekkelijk salaris ook uit een uitgebreid pakket andere voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm-abonnement, verzekeringen, …).

Interesse?