10 aug, 2021

Webinar alert: the war on cyber

10 aug, 2021

Cybercriminaliteit zit in de lift. Bedrijven zijn zich hier steeds meer van bewust en proberen actie te ondernemen. Om uw bedrijf zo goed mogelijk te beschermen tegen online gevaren, is het belangrijk om een duidelijk zicht te hebben op alle gevaren en de huidige maturiteit van uw bedrijf. Een doordachte aanpak, het dat elk individu in een organisatie bijdraagt aan het beveiligingsbeleid van het bedrijf en een goed beleid zijn daarbij noodzakelijk! 

Om te tonen hoe hackers te werk gaan en met welke quick wins uw bedrijf alvast het verschil kunnen maken organiseert Infosentry, in samenwerking met The Security Factory, op 30 september 2021 om 15u een webinar: the war on cyber!

Zien is geloven. Mensen veranderen hun gewoonten niet ‘omdat het moet’ of ‘omdat iemand het zegt’. Mensen ondernemen actie omdat ze het voordeel zien, of omdat ze ergens bang voor zijn. Tijdens dit webinar proberen we daarom de gevaren waaraan mensen dagelijks worden blootgesteld te concretiseren. We doen dit aan de hand van een live hacking demo. Via tips en tricks leren we je jezelf en je bedrijf te beveiligen. We tonen aan dat enkele quick wins meteen een groot verschil kunnen maken. 

Pentesting, hacker

Het webinar (dat ongeveer 1 uur duurt) is een interactieve sessie waarin David Callebaut (Managing Partner bij InfoSentry), Nico Cooman (Managing partner bij The Security Factory), en Jorden Deserrano (Hacking expert bij The Security Factory) vertellen hoe uw bedrijf omtrent cybersecurity een kick-start kan worden gegeven. 

Herbekijk de vorige editie hier