Als alternatief voor saaie vacatureteksten, laten we je liever kennismaken met jouw toekomstige collega’s. Zoals Stijn, die in 2021 startte als Information Security Consultant en ondertussen al doorgroeide naar Security Compliance Lead bij InfoSentry. Hieronder beschrijft Stijn het leven bij InfoSentry, zowel op als naast projecten. Op jouw lijf geschreven? Maak kennis met Stijn of iemand anders van ons team, en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Mijn job als Security Compliance Lead

In 2021 heb ik mijn stage gedaan bij Infosentry en kreeg er nadien, tot mijn grote vreugde, een vast contract aangeboden.

Na twee jaar als information security consultant heb ik de mogelijkheid gekregen om information security compliance lead te worden. Deze rol houdt in dat ik tijdens het recruitment proces er regelmatig wordt bijgehaald om de oplossingen die Infosentry aanbiedt eens uit te leggen aan de potentiële starters. Nadien heb ik ook een verantwoordelijkheid in het onboarding proces van nieuwe medewerkers. Ik zorg ervoor dat de medewerkers de nodige kennis hebben tijdens de eerste weken en ook nadien kijk ik mee over hun projecten mee.

Klanten matchen met de juiste oplossing begint me ook meer en meer te interesseren. Daarom heb ik ook de mogelijkheid gekregen om mee aan te sluiten bij pre-sales meetings om een eerste kennismaking te hebben met een potentiële klant en de verschillende domeinen van Infosentry toe te lichten en nadien ook de eerste offertes uit te sturen.

Naast deze extra verantwoordelijkheden voeg ik nog steeds dezelfde taken uit als een information security consultant. Ik heb nog steeds mijn eigen klanten in hun ISO27001, NIS2 of GDPR traject en begeleid ik de nieuwe starters in hun eerste projecten. Je bent zelf verantwoordelijk voor je klanten, maar staat er nooit alleen voor. Op de collega’s kan je altijd terugvallen, in alle openheid en zonder concurrentie.

20210303_164625

Op weg naar het kantoor in Niel heb ik nooit het gevoel dat ik naar het werk ga, het voelt eerder als een groep vrienden. Alle collega’s leggen de lat voor zichzelf heel hoog, en toch is er regelmatig tijd voor ontspanning, zoals een partijtje darts. Het is leuk omringd te zijn met mensen zoals jezelf. In alles wat we doen zijn we gewoon heel gedreven.

Stijn

Drivers

Respect (voor de klant, door maatwerk te leveren)

Open communicatie

Samen werken aan het best mogelijke resultaat

Values

Goede teamsfeer

Innovatie, bezig zijn met de nieuwste trends

Nieuwe mensen leren kennen

Turnoffs

Gebrek aan feedback

Te snel denken dat het goed is

Als nummer behandeld worden

Gebrek aan duidelijke visie en structuur

Skills

Flexibiliteit
Technisch inzicht
Zelfstandigheid
Het kritisch valideren van je bevindingen
Communicatie
Teamwork
Voor jezelf durven opkomen
Werkorganisatie

Volgende stappen

Onze recruiter zal een eerste gesprekje opzetten met Stijn (of een andere collega) die jou als geen ander kan vertellen over de projecten en cultuur binnen InfoSentry.

Een tweede gesprek zal plaatsvinden met het management om te kijken of er een match is tussen jou en InfoSentry.

Bij een goed gevoel gaan we niet aarzelen om jou een contractvoorstel te doen. Deze bestaat naast een aantrekkelijk salaris ook uit een uitgebreid pakket andere voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm-abonnement, verzekeringen, …).

Interesse?