Als alternatief voor saaie vacatureteksten, laten we je liever kennismaken met jouw toekomstige collega’s. Zoals Renke, die in 2022 startte als Information Security & Privacy Consultant bij InfoSentry. Hieronder beschrijft Renke het leven bij InfoSentry, zowel op als naast projecten. Op jouw lijf geschreven? Maak kennis met Renke of iemand anders van ons team, en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Mijn job als Information Security & Privacy Consultant

Ruim twee jaar geleden startte ik mijn carrière bij Infosentry als Information Security & Privacy Consultant, direct na mijn studie Information Management & Security (IMS). Tot op vandaag is dit nog steeds één van mijn beste beslissingen geweest. Mijn job is uitdagend en variërend. Daarnaast is de sfeer op kantoor altijd optimaal. Er heerst een open cultuur waar iedereen benaderbaar is voor vragen. Bovendien is er ruimte voor ontspanning – een potje darten met collega’s biedt een leuke onderbreking van de dag.

Mijn werkweek is een mooie balans tussen informatiebeveiliging en privacy. Een paar dagen per week ondersteun ik een Data Protection Officer (DPO) met privacy-gerelateerde taken zoals het up-to-date houden van het verwerkingsregister en het opstellen van privacyverklaringen. De rest van de week ben ik vooral bezig met het begeleiden van organisaties door de complexiteiten van ISO27001 en NIS2-trajecten. Deze trajecten zijn niet alleen uitdagend, maar bieden ook een brede variatie aan thema’s die mij in contact brengen met nieuwe kennisgebieden. Dit houdt mijn werkweek boeiend en divers.

Bij Infosentry krijg je de vrijheid om je eigen pad te kiezen. We worden aangemoedigd om onze interesses te volgen, wat zich niet alleen uit in de projecten waaraan we werken, maar ook in de opleidingen die we kunnen kiezen. Elk jaar geven we aan welke trainingen ons het meest aanspreken, wat ons helpt te groeien en onze interesses verder te ontwikkelen.

Aan iedereen die overweegt een carrière in informatiebeveiliging of privacy te starten: Infosentry is een plek waar je jezelf kan zijn, kan groeien en echt een verschil kan maken. Het was voor mij de juiste keuze, misschien ook voor jou?

Renke

information security en privacy consultant

Values

Open bedrijfscultuur

Uitdagende en variërende job

Vrijheid en een prettige werksfeer

Volgende stappen

Onze recruiter zal een eerste gesprekje opzetten met Renke (of een andere collega) die jou als geen ander kan vertellen over de projecten en cultuur binnen InfoSentry.

Een tweede gesprek zal plaatsvinden met het management om te kijken of er een match is tussen jou en InfoSentry.

Bij een goed gevoel gaan we niet aarzelen om jou een contractvoorstel te doen. Deze bestaat naast een aantrekkelijk salaris ook uit een uitgebreid pakket andere voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm-abonnement, verzekeringen, …).

Interesse?